ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό

«Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα τηρήσει το νόμο και θα παρουσιαστεί να υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό για 20 ημέρες όπως προβλέπεται». 

Αυτό διαβεβαίωσαν πηγές από το στενό περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη χωρίς όμως να διευκρινήσουν το πότε. 

Ο ίδιος φέρεται να είναι αποφασισμένος ακόμα και αυτές τις 20 ημέρες να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό ακόμα και στην παραμεθόριο. 

Η επόμενη ΕΣΣΟ είναι το Νοέμβριο.  

Σημειώνεται ότι: 

Ο Στέφανος Κασσελάκης από τα 14 του λείπει στο εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα για να υπηρετήσει. Δεδομένου ότι δεν έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας του, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα αναβιώνουν πλήρως οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ωστόσο, αν έχεις κλείσει τα 35 έτη μπορείς να υπηρετήσεις 20 ημέρες και να εξαγοράσεις το υπόλοιπο της θητείας, έναντι 810 ευρώ για κάθε μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και έμπιστος του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης (πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ), είπε πως από τη στιγμή που ξαναήρθε Ελλάδα, πρέπει μέσα σε 6 μήνες να παρουσιαστεί. Αυτό προβλέπεται από τον νόμο. Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μια τρίμηνη παράταση, και έχει ακόμα 6 μήνες λόγω του ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής (στο Επικρατείας).

Related Articles

Back to top button