ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΕΟΔΥ καταθέτει αγωγή στον καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο

Αγωγή καταθέτει ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για ανάρτηση που έκανε στα social media ο  Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Ο καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής στο ΑΠΘ, πρώην πρύτανης και πρώην πρόεδρος στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, μετέφερε στα social media την ιστορία που του είπε γνωστή του, όπως αναφέρει, για τα δωρεάν τεστ που διενήργησε ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλόπουλο, η γυναίκα περίμενε στην ουρά για να κάνει το τεστ, όμως έφυγε γιατί καθυστερούσαν και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Μία με δύο ημέρες μετά, την πήραν από τον ΕΟΔΥ και της ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό, γράφει.

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

“Γνωστή μου πριν μέρες είδε τις ουρές στην παραλία, ρώτησε περί τίνος και της είπαν ότι ο ΕΟΔΥ κάνει τεστ δωρεάν. Της φάνηκε καλή ιδέα, πήγε στα τραπεζάκια, έδωσε τα στοιχεία της και περίμενε στην ουρά να της κάνουν το τεστ.

Επειδή καθυστερούσαν όμως παρά πολύ και δεν μπορούσε άλλο να περιμένει, αποφάσισε να φύγει.

1-2 μέρες μετά, χτυπάει το τηλ. Ήταν από τον ΕΟΔΥ. Την καλούσαν να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ (που δεν έκανε).

Ήταν θετικό…

Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη…

Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Μυλόπουλος κατέβασε τις αναρτήσεις που έκανε στα social media σχετικά με την ιστορία που του μετέφερε γνωστή του, όπως έγραφε, για τα τεστ του ΕΟΔΥ.

Σε νέα ανάρτησή του αναφέρει πως κατεβάζει την ανάρτηση “μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε” για να συμπληρώσει πως “εφόσον δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα των πρωταγωνιστών της ιστορίας, δεν μπορώ και να υποστηρίξω την αξιοπιστία της”. “Αν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίες επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν οι ίδιοι σε επώνυμη καταγγελία”.

Enikos.gr

Related Articles

Back to top button