ΕΛΛΑΔΑ

Ο δικηγόρος του Βασίλη Δημάκη ξεσπά: Μόνο υπό την απειλή εξώδικου μπορεί κανείς να βγει στην ΕΡΤ;

Την έντονη δυσαρέσκειά του σε σχέση με τον χειρισμό του θέματος του Βασίλη Δημάκη από την κρατική τηλεόραση εξέφρασε ο δικηγόρος του κρατούμενου, Θανάσης Καμπαγιάννης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

ο κ. Καμπαγιάννης κατήγγειλε πως η κρατική τηλεόραση έχει, αποκλείσει εδώ και σαράντα μέρες την πλευρά του Βασίλη Δημάκη προβάλοντας μόνο την πλευρά του υπουργείου.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ μετά από επικοινωνία του με τον διευθυντή και αφού αναγκάστηκε να απειλήσει με εξώδικο για τον αποκλεισμό της πλευράς Δημάκη από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ξεκινόντας την τοποθέτησή του αναφέρθηκε στον πατέρα του που τον χαρακτήρισε φανατικό τηλεθεατή της ΕΡΤ και πως κατά το χθεσινό δελτίο του καναλιού και τη μονομερή προβολή της υπόθεσης του Βασίλη Δημάκη, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «μου θύμισε χούντα, αυτή ήταν εικόνα ΥΕΝΕΔ».

«Θα το γνωρίζω από εδώ και πέρα ότι μονάχα με απειλή εξωδίκου μπορεί να βγει κάποιος στην ΕΡΤ. Σας συνεχάρην εσάς που με καλέσατε. Σκεφτείτε όταν η οικογένειά του ακούει για τον γιο της ο “ληστής με τα καλάσνικοφ”, έναν άθλιο δημοσιογραφικό χαρακτηρισμό, χωρίς μπορεί να αντιδράσει»,είπε ο ίδιος.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close