ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο στην Γλυφάδα – Νέα μαρτυρία για το φονικό στη ναυτιλιακή

Για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν για περίπου μια ώρα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα στην οποία έπεσαν νεκρά τρία άτομα – η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, ο διεθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης, και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, που εργαζόταν στο λογιστήριο – από τα πυρά του Αιγύπτου δράστη μίλησε ο γαμπρός του τελευταίου.

Όπως είπε ο γαμπρός του άτυχου καπετάνιου, ο Αιγύπτιος, ο οποίος κατά πληροφορίες είχε απολυθεί προσφάτως από την εταιρεία, μπήκε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της ναυτιλιακής και «έβγαλε την καραμπίνα».

«Τότε ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα και ο κακοποιός έβγαλε ένα πιστόολι και τον χτύπησε πισώπλατα» συμπλήρωσε ο γαμπρός του Ηλία Κουκουλάρη.

Στο protothema.gr μίλησαν νωρίτερα υπάλληλοι της εταιρείας που επίσης περιέγραψν τη στιγμή που ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας μπήκε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και επιτέθηκε «στα αφεντικά», όπως είπαν χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένα, μια από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς.Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

Related Articles

Back to top button