ΕΛΛΑΔΑ

Ο 53χρονος Νίκος Χλώψιος έχασε τη ζωή του στο ταξίδι στο Βουκουρέστι

Σύμφωνα με την αδερφή του εκλιπόντος, ο 53χρονος άνδρας έκανε έκπληξη για τα Χριστούγεννα στη σύζυγό του, το ταξίδι στη Ρουμανία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα που από χθες Παρασκευή, παραμένει συγκλονισμένη από το δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου έχασε τη ζωή του στα 53 του χρόνια, ο Νίκος Χλώψιος.

Ο εκλιπών πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του, αλλά δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε το χειρότερο παιχνίδι. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών, 21 και 24 ετών.

Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 53χρονο Νίκο Χλώψιο, αποκάλυψε μιλώντας στο onlarissa.gr η αδελφή του εκλιπόντα, Βάσω. Όπως εξήγησε, ο αδελφός της ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του με αυτό το ταξίδι αναψυχής, που όμως έμελλε να είναι εκείνο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Μίλησε επίσης για την ανάγκη «να δικαιωθεί ο αδελφός της» προσθέτοντας ότι «η απειρία κάποιων οδηγών που είναι άσχετοι που απορώ πώς τους ανεβάζουν επάνω στο λεωφορείο… Αυτό το πράγμα με τρελαίνει…»

Περιγράφει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον αδελφό της να πέθανε από καρδιακή ανακοπή, λέγοντας ότι έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.

Related Articles

Back to top button