ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα-θρίλερ για αντιδήμαρχο στην Κηφισιά – Κουκουλοφόροι τον λήστεψαν μετά από ομηρία

Οι ληστές, που φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες, ήταν μαυροντυμένοι και φορούσαν επίσης γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, τους ρώτησαν «που είναι το χρηματοκιβώτιο»

Nύχτα τρόμου έζησαν ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς και τα δύο αδέλφια του που έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις κουκουλοφόρους που, με κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα, εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους, τους ξυλοκόπησαν και τους ανάγκασαν με απειλές να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Τελικά, τα θύματα αναγκάστηκαν φοβούμενα για τη ζωή τους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και οι ληστές άρπαξαν από το εσωτερικό του χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ.

Οι δύο από τους κακοποιούς εισέβαλαν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο του αντιδημάρχου, έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με γροθιές και κλωτσιές, ώσπου κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Την ίδια ώρα, ο τρίτος ληστής, έπιανε όμηρο τον δεύτερο αδελφό, ο οποίος βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για τον τρίτο αδελφό στους χώρους της μονοκατοικίας. Τον βρήκαν, τον μετέφεραν εκεί όπου κρατούσαν τους άλλους δύο και τους οδήγησαν και τους τρεις σε ένα δωμάτιο.

Οι ληστές, που φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες, ήταν μαυροντυμένοι και φορούσαν επίσης γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα, τους ρώτησαν «που είναι το χρηματοκιβώτιο».

Τα θύματα απάντησαν αρχικά ότι έχουν 1.000 ευρώ, ωστόσο οι διαρρήκτες είπαν ότι ξέρουν πως υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και ποιος εκ των τριών το έχει. Έτσι τα θύματα αναγκάστηκαν να τους υποδείξουν το σημείο που ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο, με τους δράστες μόλις πήραν τη λεία τους να γίνονται καπνός.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button