ΕΛΛΑΔΑ

Ντίνος Καρύδης: «Λάθος η διάγνωση. Δεν έχω καρκίνο. Ανήκουν σε άλλον τα αποτελέσματα»

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο», αναγράφει σε δήλωσή του που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο δημοφιλής ηθοποιός

Λάθος ισχυρίζεται ότι έκανε ο ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης, όταν έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ότι ο καρκίνος επανήλθε κάνοντας μετάσταση στο στομάχι.

Με μια νέα ανάρτηση του, ο γνωστός ηθοποιός, ανακοίνωσε πως έκανε λάθος γιατί οι εξετάσεις που πήρε δεν ήταν τελικά οι δικές του.

Νωρίτερα ο Ντίνος Καρύδης είχε ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως ο καρκίνος επανήλθε κάνοντας μετάσταση στο στομάχι. Όπως έγραψε ο ίδιος την Πέμπτη θα μπει στο νοσοκομείο μην ξέροντας για πόσο καιρό θα μείνει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του 

Ο ίδιος πριν πέντε χρόνια μιλώντας στην «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι όταν ο γιατρός του του είχε ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας του ήταν θετικά: «ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός».

Μάλιστα ο Ντίνος Καρύδης είχε ανακοινώσει στους φίλους του στο Facebook την κατάσταση της υγείας του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου», είχε γράψει.

Related Articles

Back to top button
Close
Close