ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: «Η γυναίκα του 40χρονου φώναζε για να τον προστατεύσει από τη μανία του 64χρονου»

Το σημερινό μακελειό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος, ανέφερε οικογενειακός φίλος του 40χρονου

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από το άγριο φονικό που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα έναν 40χρονο τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε ο 64χρονος πεθερόςτου ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς την πλευρά του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του φονικούοι σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος, η οποία του φώναζε για να τον προστατέψει από τη μανία του 64χρονου.

“Εγώ τη σύζυγο την είδα όταν έφτασα και ήταν τα θύματα κάτω. Η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι και οδυρόταν ‘βλέπω τον πατέρα μου, βλέπω τον άνδρα μου’. Αυτή τη σκηνή είδα. Όταν έγινε, αυτή φώναζε ‘Στέλιο γύρνα πίσω'”, λέει ο κ. Δημήτρης ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα του θύματος. Οταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο της δολοφονίας είδε τους δύο άνδρες πεσμένους στο έδαφος και δίπλα τους δυο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

“Ανέβαινα το πρωί και άκουσα ένα θόρυβο. Φθάνοντας σε αυτό εδώ το σημείο βλέπω δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας να είναι μέσα στο παντοπωλείο, χτυπημένος στο κεφάλι και ο άλλος, ο πεθερός, στο πεζοδρόμιο. Και αυτός ξάπλα, η καραμπίνα αριστερά του και ένα κατσαβίδι. Και πιο πάνω είδα δύο κάλυκες, δύο φυσίγγια”, περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button