ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ 3 λεπτά μετά την εκτέλεσή του

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μόλις λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Αλιμο. Οι εκτελεστές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το OPEN TV, φεύγουν από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το OPEN TV έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα και είναι τραβηγμένο μόλις τρία λεπτά μετά τη δολοφονίατου δημοσιογράφου. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει καταφέρει να εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο και να έχει χαρτογραφήσει ακριβώς τη διαδρομή της διαφυγής των δύο εκτελεστώναπό το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Οπως αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου, οι Αρχές έχουν επίσης στα χέρια τους 22 καταθέσεις αλλά έχουν και πλούσιο υλικό από το κινητό τηλέφωνο τουΓιώργου Καραϊβάζ αλλά έχουν και πλούσιο υλικό από τις επαφές. Σε αυτές τις επαφές υπάρχουν ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που θα κληθούν το επόμενο διάστημα για να συζητήσουν αρχικά με τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και αμέσως μετά οι αστυνομικοί θα διαπιστώσουν αν πρέπει να τους καλέσουν ξανά και ξανά. Επίσης, έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 30 μηχανάκια που τους φάνηκαν ύποπτα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φανεί το μηχανάκι των δραστών. 

Επίσης, πάρθηκε η απόφαση να μπει στη μεγάλη μάχη για να εντοπιστούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ ένα ειδικό λογισμικό ανάλυσης δεδομένων. Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί σε εξαιρετικά ελάχιστες περιπτώσεις. Εχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλες υποθέσεις εγκληματικών οργανώσεων και τρομοκρατίας. 

Related Articles

Back to top button