ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία για γνωστό κωμικό: «Με χτύπησε και αποπειράθηκε να με βιάσει»

Λίγες μόλις ώρες αφότου η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής, μία ακόμη καταγγελία, για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 31 χρόνια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, μία παλιά ηθοποιός, που διατηρεί την ανωνυμία της κατήγγειλε πως γνωστός συνάδελφός της την χτύπησε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 25χρονη τότε ηθοποιός, ανέφερε πως συνάντησε στο σπίτι του γνωστό κωμικό με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση, για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Η γυναίκα είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργείο μαστού. Αυτός, εκτός εαυτού, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, της επιτέθηκε και την άφησε μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από την επέμβαση. 

Η καταγγελία της ηθοποιού 

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιεί δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες», κατήγγειλε η γυναίκα στην ΕΡΤ. 

«Με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε, προφανώς, ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη.»

Οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. «Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει θα είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα», ανέφερε η ίδια.

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών εάν θα προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το “όχι” οποιασδήποτε γυναίκας είναι “όχι”» τόνισε η καταγγέλλουσα.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία λίγο καιρό μετά εγκατέλειψε τον χώρο της τέχνης, κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, στο οποίο θα κατατεθεί και ο φάκελος τις επόμενες ημέρες.

Related Articles

Back to top button