ΕΛΛΑΔΑ

Ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις Αλικάκου-Πατριαρχείου: “Τώρα θα δουν όλοι το υλικό“

Με ανάρτηση που έκανε πριν λίγο, ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος, ενημέρωσε πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ιδίου και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κατέληξαν σε ναυάγιο.

Δείτε την ανάρτησή του:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΑΓΩΓΈΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.
Τα νέα έχουν ως εξής:
Μετά τις Αγωγές από το Πατριαρχείο, οι δυο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με στόχο το συμβιβασμό. Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν περίπου δυο μήνες.
Ωστόσο κατέληξαν σε ναυάγιο.
Μπορούσα να δεχθώ συμβιβασμό, αλλά όχι εξευτελισμό.
Βέβαια αυτό δεν αφορά όλους τους πόλους εξουσίας στο Πατριαρχείο. Κάποιοι επέδειξαν ρεαλισμό και θετική διάθεση για έντιμο συμβιβασμό.
Όμως τελικώς επικράτησε η γραμμή των “σκληρών”.
Εκ των πραγμάτων, αυτό που δεν ήθελαν -δηλαδή να δει το φως της δημοσιότητας το αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό του βιβλίου μου “Λύτρωση-Περί του Αγίου Φωτός”- τώρα θα το δει. Μπαίνει αναγκαστικά στη δικογραφία προς υπεράσπισή μου. Και εννοείται θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δικηγόρους μου Antonis Karampatzos και Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος. Έδωσαν την ψυχή τους χωρίς να ζητήσουν αντάλλαγμα. Δίκαιοι και έντιμοι. Δεν δίστασαν να λένε στον πελάτη ακόμα και αυτά που δεν ήθελε να ακούσει. Τώρα τους περιμένει μια δύσκολη, αλλά ωραία μάχη. Για την αλήθεια. (Πληροφορίες για την υπόθεση από τους ίδιους). Επίσης δεν θα ξεχάσω την πολύτιμη βοήθεια του Συμβούλου Στρατηγικής Eftychis Vardoulakis. Σοφές όλες οι συμβουλές του.

Απέναντί μας είναι το ψέμα που ακούει στο όνομα «θαύμα του Αγίου Φωτός».
Έχουν τη δύναμη. Έχουμε την αλήθεια.
Σταθείτε δίπλα μας.
Το οφείλουμε στην αλήθεια που αιώνες τώρα κακοποιείται.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close