ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: «Πατέρα το μετάνιωσα, αλλά με χτυπούσε» λέει η 48χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και επιχειρηματία στην ταβέρνα που διατηρούν στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το Star στα χέρια των Αρχών στη Μυτιλήνη υπάρχει υλικό που δείχνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της φρίκης με τον 58χρονο να καίγεται σχεδόν 20 δευτερόλεπτα.

Η 48χρονη υποστήριξε πως έτρεξε να τον σώσει μόλις είδε τις φλόγες, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία

Στο γραφείο της ανακρίτριας η 49χρονη κάθισε σχεδόν 3 ώρες και έδωσε με κάθε λεπτομέρειες την δική της εκδοχή για το τι συνέβη στο ουζερί του συζύγου της. Αναφέρθηκε στη στιγμή που άρπαξε τη βενζίνη αλλά και για τα δευτερόλεπτα που το το θύμα είχε αρπάξει φωτιά και φλεγόταν μπροστά στα μάτια της.

«Άρπαξε φωτιά γιατί εκείνη την ώρα κάπνιζε»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star είπε: «Του έριξα βενζίνη, όμως δεν του πέταξα αναπτήρα, εκείνη την ώρα κάπνιζε ίσως γι’ αυτό ξέσπασε η φωτιά. Μόλις αντιλήφθηκα ότι καιγόταν έτρεξα για να σβήσω τη φωτιά και τον κάλυψα με ένα χαρτόκουτο».

Οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας μέσα στο μαγαζί καθώς και οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να σβήσει την φωτιά που τον έκαιγε. Μάλιστα οι φλόγες τον κατακάψει για σχεδόν 20 δευτερόλεπτα με την δράστη να τρέχει προς την κουζίνα για να σβήσει τη φωτιά, με εκείνη να τον ακολουθεί.

«Πατέρα το μετάνιωσα, αλλά με χτυπούσε»

«Η κόρη μου μετάνιωσε, μου είπε “δεν έπρεπε πατέρα να το κάνω αυτό το πράγμα”. Την χτυπούσε άσχημα. Της είπα “γιατί δεν έλεγες ότι σε χτυπούσε;”.

“Πατέρα, δε σου έλεγα τίποτα για να μην τον χτυπήσεις,μην τον σκοτώσεις» είπε ο πατέρας της κατηγορουμένης.

Αυτή είναι η γραμμή που ακολούθησε και στον ανακριτή η 49χρονη που υποστήριξε πως βίωνε έναν εφιάλτη τον τελευταίο καιρό, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της αλλά και την ιατροδικαστική που της έγινε, σε πολλά σημεία του σώματός της, εμφανίζει κακώσεις.

Μάλιστα λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η κατηγορουμένη αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε ενώ ο δικηγόρος της ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και παράλληλα έκανε συχνά χρήση αλκοόλ δημιουργώντας εκρηκτικό μείγμα για τον ψυχισμό της. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το ζευγάρι ταλαιπωρούνταν χρόνια από την τραγική απώλεια των 2 εκ των 3 τους παιδιών.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr, το 3ο παιδί επισκέφτηκε τον πατέρα του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με εγκαύματα έως και τρίτου βαθμού.

Related Articles

Back to top button