ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συναγερμός για την εξαφάνιση και δεύτερου ανήλικου

Ο 16χρονος Γιώργος Σ. υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον ανήλικο Νικόλαο Κ.,  τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου από το νέο λιμάνι της Μυκόνου

Στις 04/05/2023, στις 14:05, εξαφανίστηκε από το νησί της Μυκόνου, ο Γιώργος, Σ., 16 ετών. Υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον ανήλικο Νικόλαο Κ..

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, στις 05/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιώργος Σ., έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,80 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι, αθλητικά παπούτσια με την επωνυμία Nike. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου από το νέο λιμάνι της Μυκόνου.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Νικόλαος Κ. βρίσκεται στην Αθήνα, καθότι θα πήγαινε με φίλο του σε συναυλία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, σήμερα, 05/04/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος έχει καστανά μαλλιά και καστανόξανθα μάτια, έχει ύψος 1,62 και είναι 53 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο αμάνικο μπουφάν, γαλάζια φόρμα αθλητική και αθλητικά παπούτσια χρώματος χρυσαφί, μάρκας NIKE.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button