ΕΛΛΑΔΑ

Μπιμπίλας για σεξουαλικές παρενοχλήσεις: Οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς

«Δεν έχει σημασία αν γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι. Σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία»

Για την πολύπλοκη διαδικασία εξέτασης καταγγελιών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, σχολιάζοντας το μπαράζ καταγγελιών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις.

«Δεν έχει σημασία αν γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι. Σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία, γιατί εμείς δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώτα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Μπορεί μεθαύριο να μεταφερθεί στο δικό σας χώρο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην πολύπλοκη, όπως τη χαρακτήρισε, διαδικασία εξέτασης των καταγγελιών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, ζήτησε από όλους να μην βιάζονται καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δεν είναι μια διαδικασία μία ή δύο ημερών, οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς, οπότε θα πάρει χρόνο», «να έχουμε καρτερία και η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και πρόσθεσε ότι σε μια δυτική κοινωνία που λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και όχι με λιθοβολισμό, πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες.

lifo.gr

Related Articles

Back to top button