ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια από την οποία αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 
Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια από την οποία αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σήμερα μάλιστα οι δικηγόροι του 40χρονου δικηγόρου ζήτησαν στη δίκη του για την ενδοοικογενειακή βία που είχε αναβληθεί για σήμερα, νέα αναβολή, λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 18 Μαρτίου 2025.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή ο δράστης της φρικτής δολοφονίας είχε κατηγορηθεί για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη μετά την τελευταία καταγγελία της άτυχης γυναίκας στις 7 Μαΐου. Ο 50χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί για σήμερα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button