ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην τραγωδία της Κρήτης: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από γέφυρα

Ανατροπή στην υπόθεση του δυστυχήματος στην Κρήτη όπου μία νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από γέφυρα ύψους 50 μέτρων στον ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με νεότερες πλήροφορίες που αναφέρει το neakriti.gr δεν πρόκειται για τουρίστρια όπως ανέφεραν τα αρχικά σενάρια αλλά για ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, έπεσε από τη γέφυρα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Το τοπικό μέσω αναφέρει πως η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια και ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ ενώ λέγεται πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Παράλληλα, πληροφορίες του Flashnews.gr ανφέρουν πως το δυστύχημα έγινε όταν η 17χρονη σταμάτησε με την παρέα της στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες και τότε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η νεαρή έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει σε απόκρημνο σημείο.

Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα. Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο όμως κι αυτό βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές.

Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και γραφείο τελετών ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας.

Πληροφορίες για επεισόδιο στο σχολείο – Έδινε Πανελλαδικές η 17χρονη

Νωρίτερα φέρεται να είχε υπάρξει κάποιο επεισόδιο στο σχολείο, που ενδεχομένως να προκάλεσε την αναστάτωσή της, όμως κι αυτό εξετάζεται από τις Αρχές οι οποίες ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες της τραγωδίας. Μάλιστα, η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη ανάσυρση και μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής. Ύστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής κοπέλας που θα έκλεινε τα 18 της χρόνια τον Ιούνιο.

Η πρώτη εκδοχή ανέφερε ότι επρόκειτο για νεαρή γυναίκα, μέλος παρέας, που σταμάτησαν για να βγάλουν selfie στο σημείο και πως έχασε η 17χρονη έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και διερευνώνται όπως εκείνος της αυτοκτονίας ή και του ατυχήματος που προκάλεσε την θανατηφόρα πτώση.

Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας στην περιοχή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button