ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Μαυρομάτης: Έκκληση για αίμα

Έκκληση για αίμα για τους γονείς του, Μανώλη Μαυρομμάτη και Ρένα Βενιέρη, που ακόμη νοσηλεύονται, κάνει ο γιος τους, Μιχάλης Μαυρομμάτης με ανάρτησή του στο facebook

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σε σοβαρή κατάσταση, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Σήμερα, Δευτέρα, και μέσα από ανάρτηση του στο facebook, ο γιος του ζευγαριού, Μιχάλης Μαυρομμάτης, κάνει έκκληση για αιμοδοσία για τους γονείς του.

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», καταλήγει η ανάρτησή του, γράφει στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

«Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», εξηγεί ο ίδιος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button