ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό σε ναυτιλιακή στην Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση

Επιβίωσε της επίθεσης του Αιγύπτιου επειδή ήταν κλειδωμένη στο γραφείο της

Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε χθες Πέμπτη (22/2) η Δέσποινα Καρνέση.

Η ίδια φέρεται να μη «φώτισε» την υπόθεση, καθώς δεν φαίνεται να ανέκυψαν νέα στοιχεία απ’ όσα απάντησε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομία, ενώ φέρεται να μην γνωρίζει ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη.

Δεν «φωτίστηκε» περεταίρω η υπόθεση

Θυμίζουμε ότι από καταθέσεις μαρτύρων λέγεται ότι έχει προκύψει πως βασικός στόχος του δράστη ήταν η Μαρία Καρνέση και η πεποίθησή του πως θέλει να τον πετάξει έξω από το σπίτι του.

Επιπλέον, λέγεται ότι προκύπτει πως ο 76χρονος ήθελε κατά κάποιον τρόπο να θέσει εκτός όσων θα ακολουθούσαν την αδερφή της Μαρίας, Δέσποινα, καθώς ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τη σκοτώσει, επέλεξε να την κλειδώσει στο γραφείο της χωρίς να την πειράξει και να αναζητήσει στη συνέχεια την αδελφή της.

Οι έρευνες για την τριπλή δολοφονία συνεχίζονται, με το βασικό ερώτημα να είναι τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου ο οποίος σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας για την οποία εργαζόταν επί 35 χρόνια και έναν εργαζόμενο που προσπάθησε να τον σταματήσει, προτού βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button