ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στην Μάνδρα

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στην Μάνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr – Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του

Με μαφιόζικοο τρόπο έγινε η εκτέλεση σε βάρος του γνωστού εμπόρου κρεάτων από την περιοχή των Μεγάρων και παράγοντα της περιοχής Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και απανθρακωμένοςστο αυτοκίνητό του, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης σε σχεδόν ερημικό σημείο, στην περιοχή της Μάνδρας.

Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική στο σημείο για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο. Σχεδόν ταυτόχρονα κλήθηκε η Άμεση Δράση αρχικά για πυροβολισμούς στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και στη συνέχεια για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το όχημα ένα εντελώς απανθρακωμένο πτώμα ενώ στο σημείο έφτασαν σύντομα και αστυνομικές δυνάμεις που διαπίστωσαν πως πρόκειται για έγκλημα.

Γύρω από το καμένο αυτοκίνητο υπήρχαν κάλυκες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του εκτελεσμένου θύματος βρέθηκε και ένακαμένο καλάσνικοφ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πέταξαν μέσα οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά το έγκλημα.

Λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και άλλο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εικάζεται πως ήταν το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών, που επίσης έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, ενώ τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας παραπέμπουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του

Το 2018, δε, είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος, στην ίδια περιοχή. Μαζί είχαν κάνει δυο γιους. Τότε, επίσης γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Στην ΕΛ.ΑΣ., ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης των δυο εγκλημάτων. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει αρκετούς κάλυκες δίπλα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Ο δρόμος έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας.

Related Articles

Back to top button