ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό – Τούμπαρε φορτηγό γεμάτο με πορτοκάλια

Από δυο λωρίδες η κυκλοφορία των οχημάτων – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός – Γέμισε πορτοκάλια ο δρόμος

Κυκλοφοριακό χάος και ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό αυτή την ώρα (07:00) μετά το τροχαίο με φορτηγό που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ελαφρά τραυματίας είναι ο οδηγός του φορτηγού που ανετράπη νωρίς το πρωί σήμερα στον Κηφισό. Το φορτηγό μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το φορτηγό ντελαπάρισε στο ύψος της συμβολής της μεγάλης οδικής αρτηρίας με την οδό Αγίας Άννης στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεκόπη στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς δεν ήταν ασφαλές να συνεχιστεί η διέλευση οχημάτων εξαιτίας των πορτοκαλιών και των τελάρων που είχαν πέσει στην άσφαλτο της Λεωφόρου Κηφισού.

Λίγο πριν τις 06:30 δόθηκαν στην κυκλοφορία δύο λωρίδες κυκλοφορίας.Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τις δύο αριστερές λωρίδες.

Νωρίτερα, η Τροχαία είχε αναφέρει πως «λόγω εκτροπής μεταφορικού φορτίου, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού και στον παράδρομό της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη».

Related Articles

Back to top button