ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου που πήρε φωτιά

Το πολυώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Arina Beach Resort» βρίσκεται στη Χερσόνησο, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι – Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα – Επί τόπου πυροσβεστικές δυνάμεις – Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση κατάσβεσης

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα στην Πυροσβεστική για φωτιά σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, του Δήμου Χερσονήσου.

ADS

Πρόκειται για το Arina Beach Resort και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το πολυώροφο συγκρότημα έβγαιναν πυκνοί καπνοί.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου. Διαπιστώθηκε ότι οι φλόγες εκδηλώθηκαν σε κουζίνα του υπογείου του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μεγάλη φωτιά, ωστόσο στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι υπήρχαν μόνο καπνοί.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν έξι οχήματα της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες, ενώ οι φλόγες έχουν περιοριστεί. Εκεί βρέθηκε και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός.

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ως προς την εξέλιξη της φωτιάς, ωστόσο δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, καθώς από την πρώτη στιγμή  που σήμανε συναγερμός οι υπεύθυνοι φρόντισαν να εκκενώσουν το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button