ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αυτή είναι η νηπιαγωγός που σκοτώθηκε επιστρέφοντας από το μπάτσελορ του γάμου της

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 26χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την ήξεραν και την αγαπούσαν

Ανείπωτη είναι η θλίψη που έχει κυριεύσει τους συγγενείς και φίλους της άτυχης νηπιαγωγού από την Κοζάνη, η οποία έχασε ξαφνικά τη ζωή της λίγες μόνον ημέρες πριν παντρευτεί.

Η 26χρονη Ειρήνη είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες της για τον επικείμενο γάμο της.

Το πάρτι ήταν το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, και η 26χρονη βγήκε για να διασκεδάσει, όταν μέσα σε μια στιγμή η χαρά έγινε θρήνος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kozanimedia.gr, στον δρόμο για την επιστροφή από το πάρτι, η άτυχη κοπέλα -νηπιαγωγός στο επάγγελμα-παρασύρθηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε 20χρονος.

Εργαζόμενη σε ΚΔΑΠ της Κοζάνης η 26χρονη νηπιαγωγός

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την Ειρήνη να τραυματίζεται σοβαρά. Νοσηλεύθηκε σε κώμα, με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της, και όλους τους φίλους της να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συνέβη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 26χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την ήξεραν και την αγαπούσαν.

Η 26χρονη νηπιαγωγός εργαζόταν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Κοζάνη, το οποίο, σε ένδειξη πένθους, την Πέμπτη θα παραμείνει κλειστό. 

Related Articles

Back to top button