ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα» – Αρνείται πως υπάρχει ξυλοδαρμός 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης ισχυρίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega o δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ.Κούγιας τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι οι πρώην σύντροφοί του τον εκμεταλλεύονταν.

ADS

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται πως υπήρξε ξυλοδαρμός, ωστόσο η η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει. Ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να κάνει το εξής σχόλιο: «Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», είπε και στη συνέχεια έκανε μία… διάκριση γυναικών σε δύο κατηγορίες.

«Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων».

newsit.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button