ΕΛΛΑΔΑ

Κωτσόβολος: «Προσοχή σε αυτό το sms» – Ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη

Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει τους καταναλωτές πως δεν πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους, SMS που δωρίζουν κινητό και παίρνουν 2€ για αντικαταβολή στους «νικητές».  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού και παρακαλείσθε να τα αγνοήσετε και να μην ανοίξετε οποιοδήποτε link περιέχουν».  

Όπως εξηγεί η εταιρία, «πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη με τα οποία η Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε ΤΥΧΑΙΟΥΣ αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος».   Η εταιρία έχει ενημερώσει τις διωκτικές αρχές «για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευτούν όλοι, έννομα, από την ηλεκτρονική αυτή απάτη που εμπλέκει το όνομα και την φήμη της Κωτσόβολος».

  Αν αντιληφθείτε ότι έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής καταγγελιών: http://portal.astynomia.gr, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, τηλέφωνο: 11188).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button