ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου με απόφαση Τζιτζικώστα

Την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, το Σέιχ Σου, για όσο χρόνο χρειαστεί αποφάσισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

ADS

Η απαγόρευση αφορά σε όλους τους πολίτες και τα οχήματα, πέραν των κρατικών και υπηρεσιακών, όπως αναφέρει η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ήδη έχει ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία, ώστε να απομακρυνθούν όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή.

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά.

Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορωνοϊού.

Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Παράλληλα, drone της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει να πετά στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να τηρούν τα προληπτικά μέτρα προστασίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button