ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Με τραύματα στα άκρα το μωρό και η μητέρα που παρασύρθηκαν από όχημα

Σοκ προκάλεσε η ειδησή χθες για την παράσυρση μωρού και της μητέρας του από όχημα στην Κομοτηνή.

Οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα παγκάκι έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής όταν παρασύρθηκαν από όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα άκρα τους. Στη σύγκρουση φέρονται να εμπλέκονται δύο οχήματα, το ένα από τα οποία φέρεται να είναι φορτηγό που οδηγούσε ένας 79χρονος και το οποίο ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, έσπασε τον πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια κατέληξε στο παγκάκι στο οποίο καθόταν η 28χρονη μαζί με το παιδί της.

Κομοτηνή: Καλά στην υγεία του το βρέφος
Το βρέφος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ενώ είναι πλέον καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το βρέφος υπέστη ένα βαθύ θλαστικό τραύμα δεξιάς κνήμης. Σύμφωνα με το xronos.gr, το βρέφος χειρουργήθηκε με επιτυχία από ιατρούς και νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το χειρουργείο αφορούσε δυο κατάγματα, ενώ το βρέφος θα συνεχίζει να νοσηλεύεται και να παρακολουθείται για όσο διάστημα κριθεί ιατρικά αναγκαίο. Σε θάλαμο του Νοσοκομείου Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου κι η μητέρα του, που επίσης χθες χειρουργήθηκε με επιτυχία για κάταγμα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο καθώς πολλοί οδηγοί αυξάνουν ταχύτητα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button