ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Για κατάθεση ο πατέρας του πεντάχρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά την φωτιά στο σπίτι τους

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική – Η φωτιά ξεκίνησε από το αναμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ήταν σε κατάσταση μέθης

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Κολωνό σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες. 

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο διαμέρισμα ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σπίτι βρίσκονταν και οι δύο γονείς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας που φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης προσήχθη στο τμήμα για κατάθεση.

Πέραν του πεντάχρονου και του επτάχρονου αδερφού του από το φλεγόμενο διαμέρισμα απομακρύνθηκε και το μεγαλύτερο αδερφάκι της οικογένειας ηλικίας 12 ετών.

Ο πεντάχρονος που δεν είχε τις αισθήσεις του όσο και τα άλλα δύο παιδιά παρελήφθησαν από ασθενόφορα του ΕΚΑΒ.  Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, ενώ ο επτάχρονος αδερφός του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το τρίτο παιδί ηλικίας 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το αναμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού

Σημειώνεται πως μέχρι να φτάσει στην περιοχή το ΕΚΑΒ γείτονας της οικογένειας έκανε μαλλάξεις στο άτυχο αγοράκι.

Related Articles

Back to top button