ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η πορθμειακή Ρίου Αντιρρίου μέχρι Κυριακή

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλη την χώρα μέχρι τις 6 πρωί της Κυριακής, μετά την απόφαση της ΠΝΟ για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων

Έτσι λοιπόν δεν εκτελούνται και τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου αλλά και κανένα δρομολόγιο σε όλη την χώρα.

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε χθες για να εκτιμήσει την εξέλιξη της απεργίας που ξεκίνησε την Τετάρτη. Καθώς διαπίστωσε ότι «δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση της κυβέρνησης» στα αιτήματα του κλάδου, αποφάσισε και τη νέα αυτή κινητοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα η Π.Ν.Ο. αναφέρει:

κλιμακώνοντας οι Έλληνες ναυτεργάτες την απεργιακή κινητοποίησή τους, παλεύουν για τη διατήρηση του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, του αρχαιότερου ασφαλιστικού Ταμείου της χώρας μας, αλλά και ενάντια στην κατεδάφιση του ΚΕΑΝ, την αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων σε βάρος της ασφάλειας των δρομολογίων και των επιβατών, τον ευτελισμό των συντάξεων, την οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου.

Οι Έλληνες ναυτεργάτες βροντοφωνάζουν προς την κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς: Πάρτε πίσω τη λαιμητόμο πρόταση-σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό. Η πρότασή σας-ταφόπλακα για τους έλληνες ναυτεργάτες δεν θα περάσει

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button