ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Πέθανε 57χρονη νοσηλεύτρια από κορωνοϊό

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό 57χρονη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Πρόκειται για την νοσηλεύτρια Ζωή Ιωάννου η οποία έχασε τη μάχη σήμερα το πρωί με τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, η νοσηλεύτρια υπηρετούσε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Κιλκίς και για πολλές ημέρες νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Αρχικά νοσηλεύτηκε στην κλινική covid του νοσοκομείου Κιλκίς, από τις 3 Δεκεμβρίου, και στις 11 Δεκεμβρίου η κατάστασή της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ.

Σφοδρή αντίδραση από τον Κ. Κιλτίδη

Στο άκουσμα του θανάτου της νοσηλεύτριας ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ., Κώστας Κιλτίδη, σε ανάρτησή του στο fb εξέφρασε την σφοδρή αντίδρασή του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια, σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας (του Κιλκίς) είναι Εγκληματικά. Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε. Ντροπή!

Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες. Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές.

Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου».

thestival.gr

Related Articles

Back to top button