ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ο βιαστής που πήδηξε στην χαράδρα, δεν δέχεται να χειρουργηθεί

Ο 47χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό 34χρονης στην Κέρκυρα αρνείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, έπειτα από τον τραυματισμό του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό ημερών, ο 47χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμους τουριστριών στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε στις 23 Μαΐου, σε περιοχή της Λευκίμμης. Όταν όμως αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων. Συνέπεια αυτού ήταν τελικά να τραυματιστεί στα άκρα και την σπονδυλική στήλη.

Ο 47χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί, λέγοντας ότι προτιμά να πεθάνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews. Το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, γιατί τα τραύματά του είναι σοβαρά και δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής της επέμβασης, αλλά ο 47χρονος δεν δίνει τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα, αν δεν γίνει η επέμβαση δεν πρόκειται να περπατήσει, αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε αυτή. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, έχει αποφασιστεί να μεταχθεί στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι μία 34χρονη, που εντοπίστηκε σε καλύβα στην Κέρκυρα στις 9 Μαΐου έπειτα από εξαφάνιση δύο ημερών, κατήγγειλε ότι ο 47χρονος τη βίασε κατ’ επανάληψη. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για βιασμούς Βρετανίδων τουριστριών στο νησί και είχε αποφυλακιστεί το 2019.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close