ΕΛΛΑΔΑ

Κατήγγειλαν υπαλλήλους του ορφανοτροφείου Κέρκυρας για κακοποίηση ανήλικης – Το ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου φέρονται, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, να επιτέθηκαν στην ανήλικη και να την χτύπησαν

Μία σοβαρή υπόθεση που αφορά σε υπόθεση κακοποίησης μέσα στο ορφανοτροφείο Κέρκυρας απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις αστυνομικές Αρχές του νησιού. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται την περασμένη Τετάρτη (29/5) όταν μία 18χρονη πέρασε το κατώφλι του Α.Τ. Κερκύρας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος μίας ψυχολόγου του ορφανοτροφείου και μίας κοινωνικής λειτουργού ανηλίκων για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη» σε βάρος της ανήλικης αδερφής της που μένει στο ίδρυμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι υπάλληλοι του ορφανοτροφείου φέρονται, για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, να επιτέθηκαν στην ανήλικη και να την χτύπησαν

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την μεταφορά της ανήλικης στο γενικό νοσοκομείου του νησιού για εξέταση και τη προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης από παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button