ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες για συγκάλυψη για το χάσκι της Αράχωβας

Άφαντος παραμένει ο κακοποιητής του χάσκι, ενώ την ίδια στιγμή οι καταγγελίες για προσπάθεια συγκάλυψης αυξάνονται – Τι λένε οι κτηνίατροι της περιοχής

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε βαρύτατα κακοποιημένο στην Αράχωβα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες με τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να εντείνουν τα τελευταία 24ωρα τις έρευνες για τον κακοποιητή του. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες σε σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο που χάθηκε ο Όλιβερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τους κατοίκους της περιοχής που τηρούν «ομερτά» και δεν βοηθούν τις αρχές.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει «σοκαριστικά απάνθρωπο» το έγκλημα στην Αράχωβα, ενώ καλεί την τοπική κοινωνία να βοηθήσει να συλληφθεί ο δράστηςκαι υπογραμμίζει πως η περιοχή θα πληρώσει βαρύ τίμημα. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του: «Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχωβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός». 

Related Articles

Back to top button