ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: «12 άτομα τον χτύπησαν με τέιζερ και αλυσίδες και η ΕΛΑΣ δεν του έχει πάρει ακόμα κατάθεση»

Ο δικηγόρος του 35χρονου που χτυπήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από χούλιγκανς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μιλά για ολιγωρία των Αρχών

“Η επίθεση έγινε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ακόμα οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση από τον άνθρωπο”, τονίζει ο δικηγόρος του 35χρονου που δέχθηκε άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα, από ομάδα 30 ατόμων, έξω από κατάστημα εστίασης, στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

Ο κ. Θοδωρής Καραγιάννης επισημαίνει ότι υπάρχει “βαριά αμέλεια και το γεγονός υποτιμάται από τις Αρχές και δε γνωρίζω ποιος είναι ο σκοπός. Δε ξέρω αν σκοπός είναι να τελειώσει το Αυτόφωρο για να μη μπορούν να γίνουν συλλήψεις, αλλά, μετά από τόσες ώρες, ότι δεν έχουν πάρει κατάθεση από έναν άνθρωπο που είναι σπίτι του κλινήρης και λέει “ελάτε να μου πάρετε κατάθεση”, για εμένα δηλώνει μια βαριά παθογένεια”.

Περιγράφοντας πως έγινε η βάρβαρη επίθεση εναντίον του εντολέα του, ο κ. Καραγιάννης αναφέρει ότι ήταν 5 το πρωί, όταν ο 35χρονος βγήκε από το κατάστημα στο οποίο έπινε ποτό με την παρέα του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ξαφνικά του όρμησε μία ομάδα 30 ατόμων συνολικά και οι 10-12 τον χτυπούσαν. “Είχαν τσεκούρια, τέιζερ, αλυσίδες και οι υπόλοιποι είχανε πυρσούς και φωνάζανε συνθήματα κατά της ομάδας που υποστηρίζει ο παθών”, λέει.

Προσθέτει, δε, ότι οι δράστες χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία του σώματος και ο 35χρονος έβαλε τα πόδια και τα χέρια του μπροστά για να καλυφθεί, για αυτό και φέρει τραύματα σε αυτά τα σημεία. “Το ενδεικτικό της κατάστασης και της βούλησης των δραστών είναι ότι αφού σταμάτησαν και φύγανε μετά κάποιοι εξ αυτών ξανά όρμησαν και ξανά επενέβησαν οι θαμώνες πια του μαγαζιού και τον σώσανε”.

Related Articles

Back to top button