ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: «Του έκανα ΚΑΡΠΑ, του έκανα μαλλάξεις» – Συγκλονιστικές προσπάθειες για να σωθεί ο ποδοσφαιριστής

Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος 20χρονου ποδοσφαιριστή από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας. Ο 20χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μαυρομματίου, Γιώργος Τέγος ήταν παρών στον αγώνα και μόλις είδε τον 20χρονο ποδοσφαιριστή από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας να καταρρέει, έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει.

Συγκλονισμένος περιγράφει στο newsit.gr τα όσα συνέβησαν: «Όλα έγιναν περίπου 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Εγώ είμαι φαρμακοποιός στο επάγγελμα και είχα πιστοποίηση για κάρπα.

Μαζί με έναν φοιτητή ιατρικής που βρισκόταν στο γήπεδο και με ακόμα ένα άτομο προσπαθούσαμε να προσφέρουμε όλες τις δυνατές βοήθειες που μπορούσαμε, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα. Κοιτάξαμε μήπως έγινε εισρόφηση της γλώσσας, τον γυρίσαμε, δεν είχε επαφή, του έκανα κάρπα, μαλάξεις, του έδωσα και το φιλί της ζωής. Τότε άρχισε να αναπνέει, λίγο βαριά βέβαια, τα μάτια επανήλθαν και πίστεψα πως θα τα καταφέρει.

Μετά απο δέκα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο, πήραν το παιδί, το μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλα εκεί κατέληξε. 
Το παιδί αυτό δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Υπήρχαν όλα τα ιατρικά πιστοποιητικά οτι ήταν καλά στην υγεία του, είχε περάσει όλους τους ελέγχους. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Θα το δείξει η ιατροδικαστική που θα γίνει. Ξαφνικά, κατέρρευσε».

Συμπλήρωσε μάλιστα συγκινημένος για τον νεαρό πως: «Ήταν παλικάρι το παιδί αυτό. Τρεχαντήρι ήταν. Δυνατό παιδί. Παλικάρι με όλη τη σημασία του. Προπονημένος και δουλευταράς από τους λίγους. Και από εξαιρετική οικογένεια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έγινε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button