ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Λεωφορείο παρέσυρε σε στάση 8χρονο μαθητή

Σοβαρό ατύχημα στην Καλαμάτα, με ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ να παρασύρει 8χρονο παιδί. Ο μαθητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της πόλης και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση…

Σκηνές πανικού στην Καλαμάτα με ένα 8χρονο παιδί να τραυματίζεται το πρωί στη στάση που περίμενε το λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα. Αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας για να κάνει το χειρουργείο, που σύμφωνα με τους γιατρούς είναι αναγκαίο. Για το ατύχημα έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή οι γονείς του μαθητή της Β’ Δημοτικού, που βρίσκονται κοντά στον γιο τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έφτασε στη Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία.

Ειδικότερα καθώς το λεωφορείο σταματούσε και ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά ρόδα πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού.

Related Articles

Back to top button