ΕΛΛΑΔΑ

Καισαριανή: Άνανδρος βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια

Αναγκαία η βοήθεια των πολιτών ώστε να εντοπιστεί ο αχαρακτήριστος και επικίνδυνος -όχι μόνο για τα ζώα- υπάνθρωπος που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή.

Στη δημοσίευση φωτογραφίας και χαρακτηριστικών του υπανθρώπου που προστάζει το σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γάτες σε Καισαριανή και Βύρωνα προχωρούν φιλόζωοι, ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του.

Η σύλληψή του κρετίνου θα σώσει ζωές ανυπεράσπιστων ζώων, το δικό του σκύλο και θα απαλλάξει ζώα και ανθρώπους από την διαστροφή του, την άρρωστη επιθετικότητα και αναλγησία του.

Βοηθήστε να βρεθεί

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρεται: «Δημοσιεύουμε την φωτογραφία του άνανδρου αλήτη, που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή!!

Έχει χαρακτηριστικό (σχετικά μεγάλο) τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, ενώ όπως θα δείτε είναι χαρακτηριστικό το διπλό σχοινί στο περιλαίμιο του σκύλου, ώστε να μπορεί να τον αφήνει αμέσως ελεύθερο.

Ο άνανδρος αλήτης θα εντοπισθεί, είναι καταφανές ότι πρόκειται για άθλιο απόβρασμα τής κοινωνίας, μετά το περιστατικό την Παρασκευή στο Σκοπευτήριο όπου το πιτ μπουλ του, σκότωσε γάτα και ο ίδιος απομακρύνθηκε γελώντας και απαθής, όχι μόνον δεν κρυβόταν (σαν σκουλήκι πού είναι) αλλά οδήγησε τον σκύλο του σε νέα επίθεση προχθές στο πάρκο της Ανάληψης.

Όσοι γνωρίζετε τά στοιχεία του βοηθήστε να ταυτοποιηθεί.

Δεν είναι δυνατόν δύο ολόκληρες συνοικίες να μην γνωρίζουν τον άθλιο αλήτη, μην φοβάστε, μην σιωπάτε στα εγκλήματα κατά των ανυπεράσπιστων ζώων, ενημερώστε έστω ανώνυμα το τμήμα Ασφαλείας Καισαριανής

Related Articles

Back to top button