ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στάθμευσε έξω από κολυμβητήριο κι αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας παιδιά

Οι πράξεις του 52χρονου έγιναν αντιληπτές από μητέρα, η οποία ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου, για να φτάσει στη συνέχεια η υπόθεση στην ΕΛΑΣ

Έναν 52χρονο αναζητά η Αστυνομία ως τον άνθρωπο που αναστάτωσε χθες γονείς και τους υπεύθυνους κολυμβητηρίου στο Ηράκλειο όταν, μέσα από το αυτοκίνητό του, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται παρακολουθώντας την προπόνηση των παιδιών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πράξεις του 52χρονου έγιναν αντιληπτές από νεαρή μητέρα, η οποία ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου, για να φτάσει στη συνέχεια η υπόθεση στην ΕΛΑΣ. Η 22χρονη, το βράδυ της Δευτέρας, πήγε το μόλις 3 ετών κοριτσάκι της στο κολυμβητήριο και στη συνέχεια περίμενε να τελειώσει η προπόνηση του παιδιού για να φύγουν. Ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι έξω από το κολυμβητήριο άγνωστος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και αυτοϊκανοποιούνταν ενώ παρακολουθούσε τα παιδιά.

Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός εξαφανίστηκε, όμως, οι Αστυνομικοί γρήγορα προχώρησαν στην ταυτοποίησή του και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Related Articles

Back to top button