ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: «Γυναικεία» κλοπή με λεία 4.000 ευρώ και τιμαλφή στα Ιωάννινα

Άρπαξε ταμειακή μηχανή από κατάστημα

Την ολιγόλεπτη απουσία μιας 91χρονης από το σπίτι της στην πόλη των Ιωαννίνωνεκμεταλλεύτηκαν δυο γυναίκες, οι οποίες τρύπωσαν μέσα χωρίς να τις αντιληφθεί κάποιος, ερεύνησαν τα δωμάτια και άρπαξαν μετρητά ύψους 4.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας. 

Η ηλικιωμένη διαπίστωσε όταν επέστρεψε την κλοπή, που είχε γίνει το μεσημέρι της παραμονής της εθνικής επετείου για το 1821 και την κατήγγειλε στην Ασφάλεια. Ύστερα από έρευνες που κράτησαν σχεδόν δυο μήνες, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δυο γυναικών Ρομά που την είχαν διαπράξει, μιας 33χρονης και μιας 34χρονης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, αλλά οι δυο δράστιδες παραμένουν άφαντες μαζί με την πλούσια λεία τους.

Άρπαξε ταμειακή μηχανή από κατάστημα

Επίδειξη… θράσους έκανε ένας άγνωστος, ο οποίος μπήκε την Δευτέρα σε ένα ζαχαροπλαστείο στην Χαλκίδα φορώντας κράνος και γάντια και, χωρίς να δώσει την παραμικρή σημασία στην υπάλληλο που τον παρακολουθούσε εμβρόντητη, αποσύνδεσε την ταμειακή μηχανή, την άρπαξε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση! Ο δράστης έχει καταγραφεί στα πλάνα από την κάμερα του καταστήματος και αναζητείται.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button