ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Επιχείρησε να βιάσει 35χρονη σε πολυσύχναστο σημείο

Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο της δομής προσφύγων του Κατσικά Ιωαννίνων – Δράστης φέρεται να είναι 26χρονος Αφγανός και θύμα 25χρονη από το Ιράν

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια ακόμα και μικρών παιδιών, σε ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο της δομής προσφύγων και μεταναστών του Κατσικά Ιωαννίνων, όπου μένουν συνολικά 1.100 άτομα και αρκετή ώρα πριν πέσει το σκοτάδι, με την απειλή μαχαιριού 26χρονος Αφγανός επιχείρησε να βιάσει 35χρονη από το Ιράν. Και οι δύο διαμένουν στη δομή και το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδό της, στις 6:00 το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου.

Ο 26χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι και χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κρατώντας το μαχαίρι επιτέθηκε στην 35χρονη, προσπαθώντας να τη βιάσει. Εκείνη αντιστάθηκε και ο Αφγανός την έριξε κάτω και άρχισε να τη χτυπάει. Ευτυχώς, τα χτυπήματα δεν ήταν πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να προκληθούν στην κοπέλα μόνο απλές σωματικές βλάβες.

Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει και οι φωνές της έγιναν αντιληπτές από άλλα άτομα που διαμένουν στη δομή, οι οποίοι έτρεξαν για να τη βοηθήσουν. Τότε ο 26χρονος τράπηκε σε φυγή και αμέσως η 35χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία. Έφτασε στη δομή περιπολικό, το οποίο μετέφερε την Ιρανή στο τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Επειτα από λίγες ώρες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο Αφγανό και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν 12 ναρκωτικά χάπια, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, απλή σωματική βλάβη και παραβάσεις περί όπλων και ναρκωτικών.

ethnos.gr

Related Articles

Back to top button