ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Κοπέλα μέθυσε από drinking game και τη βίασαν

Θύμα βιασμού από δύο συμπαίκτες της και αφού έπαιξαν το drinking game «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» έπεσε νεαρή κοπέλα στην Ηλιούπολη.

 

Η 20χρονη άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τότε ο ένας συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει  στο υπνοδωμάτιο. Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται  και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η νεαρή ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στο ΑΤ Ηλιούπολης. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και είπαν στους αστυνομικούς: «Είχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε».

Το «Ring on Fire» είναι ένα από τα πολλά επικίνδυνα drinking games το οποίο έχει γίνει γνωστό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα άπό υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παίκτες πρέπει να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στους γύρους  χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους, πράγμα αδύνατο καθώς η τράπουλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να γίνονται όλοι λιώμα.

Για παράδειγμα με το χαρτί  3  πίνει αυτός που άνοιξε το φύλλο, με το  5  πίνουν όλες οι κοπέλες και με το 6 όλα τα αγόρια.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων STAR

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close