ΕΛΛΑΔΑ

Ίλιον: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 23χρονη – «Ζω από θαύμα»

Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 23χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη στο Ίλιον το βράδυ της Κυριακής (21/4).

«Αυτή τη στιγμή νιώθω έντονους πόνους, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω όσο μπορώ» δήλωσε χαρακτηριστικά η 23χρονη στο Mega.

Σχετικά με το πώς έγινε το ατύχημα τόνισε: «Την Κυριακή το βράδυ, εγώ περνούσα τη διάβαση πεζών, τη στιγμή που το “ανθρωπάκι” ήταν πράσινο, μετά έγινε “κόκκινο” και ένας περνάει και με χτυπάει, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χάσω εντελώς τις αισθήσεις μου».

«Μετά ξύπνησα και είδα όλο τον κόσμο πάνω μου. Από το σημείο που έγινε το συμβάν με εγκατέλειψε, δεν σταμάτησε καθόλου, δεν τον ένοιξε καν και πραγματικά ζω από θαύμα» τόνισε.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά το ατύχημα ο οδηγός του ΙΧ εντοπίστηκε και συνελήφθη.

«Δεν κατάλαβε πώς έγινε. Ξαφνικά μου λέει: “περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω, και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο”. Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της» είπε από την πλευρά του φίλος της 23χρονης.

«Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο που φαίνεται στο βίντεο και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν, δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως» συμπλήρωσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button