ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε το δράστη του βιασμού 50χρονης στα Πετράλωνα

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε πολυκατοικία στα Πετράλωναπεριγράφει η 50χρονη γυναίκα, που κατήγγειλε την αρπαγή και τον βιασμό της από ένοικο διαμερίσματος. 

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο» ανέφερε στο Open, λέγοντας πως την ώρα που περίμενε στο ασανσέρ, την τράβηξε κάποιος. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, ο άγνωστος την κακοποίησε σεξουαλικά για ώρες στο διαμέρισμά του.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης


Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο, όπως ανέφερε στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την έσυρε δια της βίας στο διαμέρισμα του, όπου την είχε φυλακισμένη από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Μετά από ώρες η γυναίκα κατόρθωσε να βγει από το διαμέρισμα και, σύμφωνα με τον μάρτυρα, πέρασε από το μπαλκόνι σε διπλανό όπου και κλειδώθηκε και άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Related Articles

Back to top button