ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Βίντεο ΣΟΚ – Ο δράστης είχε απειλήσει το θύμα μια εβδομάδα πριν

Ένα βίντεο σοκ έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας όπου ο γυναικοκτόνος στο Μενίδι απειλεί τη διαστάση σύζυγό του μια εβδομάδα πριν το περιστατικό φωνάζοντας ότι θα την σκοτώσει

Το θύμα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είχε κάνει τρεις καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου εν διαστάσει σύζυγό της. 

Η γυναίκα ακούγετε να λέει στον 50χρονο: «Φύγε από εδώ. Σταμάτα. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Τέλος!»«Θα σε σκοτώσω! Δεν το καταλαβαίνεις!», της φώναζε ο δράστης, ενώ έσπαγε μπουκάλια μπύρας στο δρόμο και μάλιστα ένα από αυτά τα σπασμένα μπουκαλια το κράδαινε προς το μέρος της απειλώντας την. Κάποια στιγμή έφτασαν στο σημείο του τσακωμού και τα παιδιά της οικογένειας και η κόρη κάλεσε την αστυνομία.

https://twitter.com/iEidiseisGR/status/1791108646232846461

Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα (16/5) η 40χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον 50χρονο δεχόμενη τουλάχιστον 10 μαχαιριές. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Σημειώνεται πως ο 50χρονος θα δικαζόταν αύριο (17/5) μετά την τελευταία μήνυση σε βάρος του που έγινε από τη 40χρονη ύστερα από το περιστατικό της 7ης Μαΐου.

Τα τελευταία 11 χρόνια η 40χρονη είχε κάνει τρεις καταγγελίες, μεταξύ των οποίων και για το περιστατικό της 7ης Μαΐου. Η πρώτη σύλληψη έγινε στις 3/4/2013. Ακολούθησε στις 19/9/2022 δεύτερη μήνυση σε βάρος του 50χρονου, για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ της είχε δοθεί και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Μάλιστα εκείνο το χρονικό διάστημα υπήρχε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο 40χρονος απαγορευόταν να μένει μαζί της, ωστόσο η ίδια του επέτρεπε να βρίσκεται στο σπίτι από το 2018. Τελευταία μήνυση σε βάρος του ήταν αυτή πριν από δέκα περίπου μέρες, την Τρίτη του Πάσχα (7/5), όταν και συνελήφθη ενώ η δικάσιμος είχε οριστεί την Παρασκευή 17/5.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button