ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα που έκανε τζόκινγκ στο Χαλάνδρι δέχθηκε άγρια επίθεση σκύλου: «Μου έφυγε το κρέας»

«Έπαθα σοκ» λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Άγρια επίθεση από σκύλο, δέχθηκε μια γυναίκα στο Χαλάνδρι την ώρα που έκανε τζόκινγκ. Ο σκύλος τη δάγκωσε στο χέρι προκαλώντας της σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να μπει στο χειρουργείο.

Η ίδια μιλώντας στο Star, είπε: «Εδώ με δάγκωσε, μου το άρπαξε όλο αυτό… Εγώ το λίγο που μπόρεσα να δω ήταν ότι είχε φύγει το κρέας και για αυτό πήρε το μόσχευμα από το πόδι», δείχνοντας τα τραύματά της από την επίθεση του σκύλου που δέχθηκε σε δρόμο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Όπως περιέγραψε, είχε βγει για τρέξιμο όταν ξαφνικά είδε απέναντι της το λυκόσκυλο που κρατούσε μια γυναίκα να ξεφεύγει και να ορμάει κατά πάνω της.

«Μου άρπαξε το χέρι και πήγα να τραβηχτώ, να το βγάλω και μου έκανε έτσι με τα δόντια του το σκυλί. Τραβιόμουν, τραβιόμουν εγώ και έπεσα κάτω εκεί που χτύπησα και το γόνατο και κάποια στιγμή το έβγαλα το χέρι», πρόσθεσε.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του σκύλου περιέγραψε την προσπάθειά της να γλιτώσει τη γυναίκα από τα δόντια του.

«Δεν πρόλαβα να τον κρατήσω, το είδε σαν απειλή, δεν ξέρω τι να σας πω και εγώ… Δεν ξέρω την ψυχολογία εκείνη την ώρα και τι αισθάνθηκε σαν απειλή και ρίχτηκε. Έπαθα σοκ που ρίχτηκε στη γυναίκα. Δεν το έχει ξανακάνει για να μπορέσω να σας εξηγήσω τα ανεξήγητα, πραγματικά σας μιλάω…» τόνισε.


Related Articles

Back to top button