ΕΛΛΑΔΑ

Για μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τη μητέρα του παιδιού στα Σεπόλια. Γιατί κατηγορείται.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις αρμόδιες αρχές για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι θα υπάρξει ένταλμα για άτομο από το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού, το οποίο είναι τελικά η ίδια του η μητέρα.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη γεννάει το ερώτημα αν η ίδια είχε σχέση με την υπόθεση των συστηματικών βιασμών του κοριτσιού, το οποίο εκδιδόταν από τον 53χρονο.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος μαστροπός και ο 43χρονος βιαστής – πελάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν της μίλησε η θεία του παιδιού για τα σοκαριστικά και χυδαία μηνύματα που είχε δει στο κινητό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα είχε οικονομικές συνεννοήσεις με τον 53χρονο αφού της έστελνε διάφορα ποσά.

Όπως μετέδωσε η Άννα Κανδύλη, το βασικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η μητέρα είναι η διακεκριμένη μαστροπεία σε βαθμό κακουργήματος.

Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι η θεία του παιδιού ήταν αυτή που είδε τα μηνύματα στο κινητό του και έκανε την καταγγελία.

Σήμερα, άλλωστε, έγινε γνωστό ότι είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αρχές Σεπτεμβρίου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Related Articles

Back to top button