ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Νέα Φιλαδέλφεια: Έφραξε το λούκι του σπιτιού του και έπνιξε δύο γατάκια

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, που έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας άνδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια θέτει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του για να πνίξει δύο γατάκια! 

Το φρικτό περιστατικό έγινε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου. Δύο από τα τρία γατάκια πνίγηκα μέσα στο λούκι, το οποίο ο ίδιος είχε φράξει με ένα πανί. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του “Live News” είχε πει στη γειτονιά ότι θα τα σκοτώσει. 

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και κανείς δεν είναι στο σπίτι του.

Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια ανέφερε στο “Live News”: “Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω ‘σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα’. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία”.

Related Articles

Back to top button