ΕΛΛΑΔΑ

Φουντώνει το μέτωπο προς τη Βάρη – Εκκενώνονται περιοχές και τα Παιδικά Χωριά SOS 

Η φωτιά που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ έχει φτάσει από νωρίς στη Βούλα και πλέον απειλεί περιοχές της Βάρης.

Περιοχές της Βάρης και τα Παιδικά Χωριά SOS απειλούνται από τη φωτιά που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα και προχώρησε προς το Πανόραμα Βούλας.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να δοθεί εντολή εκκένωσης σε αυτές τις περιοχές από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει δοθεί εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Νέα ΚάλυμνοςΧέρωμαΔίλοφο και Εξοχή. Επίσης, θα εκκενωθεί προληπτικά και γηροκομείο στη Βούλα («Άκτιος Οδηγός») με 100 φιλοξενούμενους, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν την κατάσταση και δίνεται μάχη με τον χρόνο αφού όταν νυχτώσει δεν θα μπορούν να πετάξουν τα εναέρια μέσα.

Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα στο Πανόραμα Βούλας

Τέσσερα είναι τα σπίτια που έχουν καεί από τη φωτιά που ξεκίνησε από το Πουρνάρι Γλυφάδας, αλλά γρήγορα λόγω των θυελλωδών ανέμων έφτασε στο Πανόραμα Βούλας.

Εκτός από τα τέσσερα σπίτια, έχουν καεί και αυτοκίνητα, ενώ ακούγονται εκρήξεις στην περιοχή.

Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ άνοιξε το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο στη Βούλα για τη φιλοξενία των κατοίκων του Περάματος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button