ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Διεκόπη η κυκλοφορία σε οδούς

Λίγο μετα τις 19.00 το απόγευμα μήνυμα εστάλη μέσω του 112 στους κατοίκους της περιοχής με οδηγίες προστασίας από τους καπνούς της πυρκαγιάς.

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με ξύλα, και ειδικότερα παλέτες, ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Ασπροπύργου, στην Αττική.

ADS

Λίγο μετα τις 19.00 το απόγευμα μήνυμα εστάλη μέσω του 112 στους κατοίκους της περιοχής με οδηγίες προστασίας από τους καπνούς της πυρκαγιάς. «Κλείστε παράθυρα, πόρτες για προστασία από τους καπνούς», αναφέρει το μήνυμα χαρακτηριστικά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα προκειμένου οι φλόγες να μην επεκταθούν σε παρακείμενα κτίρια. Όπως αναφέρεται, δίπλα στο κτίριο που φλέγεται, βρίσκεται εργοστάσιο λιπαντικών


Ανακοίνωση της αστυνομίας:

Λόγω εκδήλωσης #πυρκαγιάς στην περιοχή του #Ασπροπύργου, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) επί της οδού Aγίας Mαρίνας από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Kων/νου Kαραμανλή 2) επί της οδού Aγίας Mαρίνας από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Tραπεζούντος (1/2)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button