ΕΛΛΑΔΑ

Φώναζε ότι τον έδειραν”, λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 20χρονο ναυαγοσώστη στα Χανιά

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης τον 20χρονο ναυαγοσώστη που έχασε τη ζωή από ανακοπή που υπέστη μετά από συμπλοκή.

Η κηδεία έλαβε χώρα στις 12:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Ο οποίος διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή άρχισε καθώς το θύμα είχε διαμάχη με κάποιους από μία παρέα πέντε ατόμων, διότι θεωρούσε πως ένας από αυτούς τού είχε κλέψει από το δωμάτιό του καπνικά προϊόντα.

Χανιά: Ήταν σε κακή κατάσταση, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεθυσμένος

Αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο όπου κατέρρευσε ο 20χρονος τόνισαν πως «το παιδί ζαλίστηκε κι έπεσε κάτω. Φώναζε πολύ το παιδί και σκέφτηκα πως θα λιποθύμησε από τη ζέστη. Ξαφνικά, κατέρρευσε κι έμεινε κόκκαλο. Άσπρισε το πρόσωπό του και μετά καταλάβαμε ότι κάτι τρέχει, πως το παιδί κάτι έπαθε.

Ήταν σε κακή κατάσταση, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεθυσμένος. Όταν έκανα κάτι δουλειές στο μαγαζί μου λίγο αργότερα, άκουσα έναν θόρυβο. Βγήκα έξω, τον είδα πεσμένο τον άνθρωπο, αμέσως πήγαμε να του δώσουμε ό,τι βοήθεια μπορούσαμε και βρέθηκαν κάποιοι να του κάνουν ΚΑΡΠΑ αλλά χωρίς να ανταποκρίνεται. Ωστόσο, άκουγα και κάτι φωνές, φώναζε ότι τον έδειραν και καλά, “δύο εναντίον ενός”, κάτι τέτοιο», μιλώντας στο STAR.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button