ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνοςπου σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου στη Φολέγανδο. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα ήρθαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης. Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, ο 30χρονος φέρεται να χτύπησε, να έσυρε και να έριξε από τον γκρεμό την 30χρονη, για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, οι κακώσεις που είχε το θύμα στο πρόσωπο και το κεφάλι προήλθαν από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο 30χρονος. Δηλαδή η 26χρονη γρονθοκοπήθηκε. Σε ό,τι αφορά τα σημάδια από γδάρσιμο στην πλάτη αυτά προήλθαν από τα βράχια.

«Οι δυο τους καβγάδισαν έντονα και εκείνος φαίνεται να την χτύπησε πολύ πριν την πετάξει από τα βράχια», λένε χαρακτηριστικά στο ethnos.gr αστυνομικές πηγές. Και προσθέτουν μάλιστα: «Η κοπέλα καλούσε σε βοήθεια τρομαγμένη. Τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από την πτώση φαίνεται να ήταν εξαιρετικά έντονα. Εκείνος σηκώνει το χειρόφρενο και παρατά το αμάξι επάνω στα βράχια, λίγο πριν το γκρεμό.  Ίσως την χτύπησε και μέσα στο αυτοκίνητο και τότε η κοπέλα για να σωθεί άνοιξε την πόρτα και έτρεξε να γλιτώσει»

Related Articles

Back to top button